Arts i lletres   |   Cites  |   Ciència i Tecnologia   |   General   |   Humor   |   Música

2 de des. 2008

El cotxe que vivia sobre un arbre



A qui hagi llegit o vist alguna pel·lícula de Harry Potter, això potser li sonarà... Però de totes maneres segueix sent bastant surrealista, perquè aquest arbre deu fer ben bé 10 metres d'alçada.
M'encantarà llegir les vostres teories de com coi hi va arribar allà dalt, a veure qui ho endevina :)

----

Solució: l'arbre aquest mesura ben bé 10 o 12 metres, de manera que suposar que l'arbre ha arribat fins a dalt amb un tornado, un huracà o que algú s'ha pres la molèstia de posar-lo, és suposar molt. De fet la cosa és al revés: no va ser el cotxe qui es va posar a sobre l'arbre, sinó l'arbre que va créixer sobre un cotxe abandonat als anys 70. Cal dir que és un arbre d'aquells que fan cautxo, que creixen molt ràpid i són molt "elàstics" en la forma.

3 comentaris:

escriptor poca traça ha dit...

Segurament un terrible huracà va secsejar la zona durant unes quantes hores i, el cotxe, les ocupants del qual estaven buscant bolets al més pur estil pixapinsògen, va acabar engolit per la immensa columna d'aire. La seva circular trajectòria va coincidir en un moment, amb l'arbre que li feia de tangent i, aleshores, l'automòbil es va quedar incrustat entre les branques de l'espectacular arbre.

Quan les ocupants del cotxe es van cansar de la seva inútil recerca, a ritme de "CAMACO" van voler retrobar el seu mitjà de transport però, sorpresa! El cotxe no hi era!
Van marxar caminant del bosc tot dient: - "OSTRAS TU, CAMACO I JEBI AQUEST BOSC TIA, HASTA ES MENJA ALS COTXAS!"

I conte contat, ja està explicat.

PD: val a dir que la gota d'aigua de la foto, dóna per una altre teoria-relat, que ja explicaré - si tinc temps i ganes - en un altre moment.
Salut Gerard!

Gerard ha dit...

No sabia que teníeu blog, però sou 4 i per tant no sé exactament a qui haig de saludar XD

La veritat és que la història del cotxe no va gaire per aquí.

Salut!

Núria ha dit...

Jo et diré com hi ha arribat: amb una cosa que es diu photoshop! hehehe
La veritat és que és curiós, però no em trencaré el coco pensant-hi, així que ja ens ho diràs...

un petó!