Arts i lletres   |   Cites  |   Ciència i Tecnologia   |   General   |   Humor   |   Música

8 de març 2010

Neu

Neva a Barcelona, mentre repassem filtres i respostes impulsionals de diverses índoles a classe. De tant en tant, el vent bufa amb més força i empetiteix la veu del professor que, inevitablement, gira la vista cap a la finestra.
A fora, el blanc és cada cop més dominant. Al descans, ens apropem a la finestra i comentem la jugada. Uns 100 metres més enllà, just al davant de la Biblioteca, algú ha escrit "FUCK!" al terra, arrossegant el peu. No sabem si tenia algun motiu especialment poderós o punyent, però coïncidim i a tots ens fa gràcia. Un instant després s'acosta algú i afegeix "UPC" al costat de la primera paraula, completant així l'acudit.

Més tard, sortim del laboratori, i els estudiants, els enginyers del futur, fan volar la neu amunt i avall, tirant-se boles congelades els uns als altres ben bé com si fossin nens. Com ha de ser, penso, i mentre baixo a agafar el metro m'hi afegeixo. La majoria no portem guants, però no ens n'adonem fins que n'hem tirat quatre o cinc.

I bé, amb aquesta entrada ja en són 100. No és un nombre particularment bonic ni especial; de fet, en una base diferent no acabaria amb zeros. Però de la mateixa manera que ens feliciten el dia del nostre aniversari, encara que no siguem gaire més vells, savis o adults, és costum esmentar les xifres "rodones" en algun moment de la vida de les coses, i per això dic: Felicitats, blog!

2 comentaris:

Alasanid ha dit...

Sí, avui era un dia força especial en aquest aspecte.

Jo de camí al metro el que he notat ha estat un intens fred a la closca... Es que el vent bufava per darrere i l'aigua estava realment freda!

PS: De totes maneres felicitats pels 100.

Jorge ha dit...

felicitats blog! ;D