Arts i lletres   |   Cites  |   Ciència i Tecnologia   |   General   |   Humor   |   Música

19 de juny 2010

Premis Blocs Catalunya & Premis C@TS

Premis Blocs Catalunya

Finalment (bé, ja és la tercera edició) algú s'ha decidit a fer un concurs de blogs en català: més que pel premi, que és secundari, la veritat és que ja tocava fer-nos una mica de publicitat entre nosaltres, que a la blogosfera catalana hi ha molt de nivell. Us recomano que aneu al llistat de blogs i hi feu una ullada -que és gratis- i, també, que feu força propaganda de la iniciativa. Tot plegat està encara una mica tendre, i les categories un pèl encotillades, però si no ens promocionem nosaltres, no ho farà ningú.

--------
Actualització: en XeXu (gràcies!) ens proposa un altre concurs de blogs. En les seves paraules:

...són més d'estar per casa, si vols, però amb la mateixa vocació de conèixer i promocionar blogs escrits en català, amb la diferència que no s'hi pot presentar ningú, sinó que t'han de proposar els teus seguidors. Ara és la fase de proposta de blogs a les diferents categories, tothom hi pot participar.


5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Ei Gerard, una puntualització, si em permets: aquests premis ja són una mica "clàssics", a Catalunya; la d'enguany és la tercera edició.

En qualsevol cas, sí, és una bona iniciativa.

Gerard ha dit...

Ho sé Ferran, però tot just els vaig descobrir l'altre dia (i per això aquest finalment). De tota manera ho canviaré una mica perquè no sigui equívoc.

Sergi ha dit...

Ara escombraré cap a casa. Aquests són els premis 'oficials'. De premis n'hi ha uns altres, més d'estar per casa, si vols, però amb la mateixa vocació de conèixer i promocionar blogs escrits en català, amb la diferència que no s'hi pot presentar ningú, sinó que t'han de proposar els teus seguidors. Són els c@ts, si hi vols fer un cop d'ull: premiscat.blogspot.com, ara és la fase de proposta de blogs a les diferents categories, tothom hi pot participar.

Ferran Porta ha dit...

Ara sí que t'ha quedat clar, el post ;)

Gerard ha dit...

Gràcies XeXu! M'agrada molt la idea, i evidentment també en faré propaganda! (I ja em pensaré a qui puc proposar).