Arts i lletres   |   Cites  |   Ciència i Tecnologia   |   General   |   Humor   |   Música

25 de gen. 2010

Algunes recomanacions

La d'avui és, més aviat, una actualització rutinària. Aquests últims dies he estat fent retocs al blog, i finalment em dono l'aprovat. Després de l'endreça, la rinoplàstia, alguns empelts de botox i de remenar l'html, m'agrada força l'aspecte que ha quedat, de manera que si realment algú es mira aquest blog de tant en tant -que no sigui jo, que això no val-, que es vagi acostumant a la versió 1.0 de l'Hotel Infinit, perquè el meu alter ego manetes se'n va a les Seychelles una bona temporada. Si teniu alguna recomanació, però, feu-me-la arribar!

Dit això, i per restar egocentrisme al text, unes quantes recomanacions de la WWW que he descobert no fa gaire:

  • Dinosaur Comics, un fantàstic còmic diari amb exactament el mateix dibuix cada dia. La gràcia i l'humor que desprèn rau en les divagacions i cabòries d'un tiranosaure-rex que, això sí, van canviant.

    (Una vinyeta d'un còmic aleatori)

  • Google Analytics, per a portar el control de les visites, llocs d'accés, trànsit intern... i una infinitud més d'estadístiques i anàlisis de la teva pàgina web, de manera completament gratuïta. Google segueix amb la seva estratègia de multinacional afable amb l'usuari, i li funciona prou bé.
  • Detexify, per als amants de LaTeX. Recordes quina forma tenia la integral, però no com s'escrivia? Detexify és una base de dades online que incorpora una paleta d'estil Paint per a dibuixar, i que -si el dibuix és decent- trobarà el codi del símbol que havies oblidat.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Fa poc vaig entrar en això del Google Analytics i és increible la de funcinalitats i informació que se'n pot extreure. Una gran eina!

Matgala ha dit...

Ostres! Aquest matí m'he trobat amb el Detexify per casualitat i aquesta tarda en volia fer un post. Ara semblarà que t'he copiat!!! Bé, el faré igual, si no et sap greu!

Alasanid ha dit...

Veus... ja feia dies que buscava un altre web amb tires còmiques, a veure què tal són.

Ah, l'última eina... té pinta de ser molt útil! Si més no ja m'ha ofert la primera ajuda.

Gerard ha dit...

Hahaha fes fes matgala, cap problema ;)

Alasanid, he posat el Dinosaur Comics per variar una mica, però suposo que ja coneixes xkcd.com i abstrusegoose.com no?